înmormântare

Poate că ar fi fost mai ușor dacă totul s-ar fi rezumat doar la tine. Sau poate nu e corect să gândesc așa.

Eu îți mulțumesc, și o să-ți mulțumesc mai profund în scrisoarea de adio, pentru că datorită ție că m-ai lăsat, datorită faptului că m-ai aruncat brutal în ziua aniversării noastre într-un mijloc de iulie atunci când toți aruncau în mine cu trădări,( zici că jucau care și cum trădează, unul mai tare, altul mai provocator, altul să fie cât mai precis în trădări, și ai fost și tu, adoratul meu soare, singurul soare pe care îl iubeam și pe care l-am lăsat în viața mea) ai hotărât să mă îngropi.

Vrei să știi dacă mi-a plăcut cavoul? De ce nu ai pus și romanițe, doar știi că le iubeam, nu? Adică întreaga mea suferință se depozitează în romanițeuscate, iar tu nu ai fost în stare să rupi niște flori de pe câmp? Chiar a trebuit să-mi pui trandafiri? Chiar iubeam trandafirii pe care i-am primit de la tine înainte, dar ah vai, îmi amintesc de ultima floare, era o margaretă… Cred că a fost liniștea dinaintea furtunii, nu?

Simțeam că o să mă îngropi, că o să-mi aduci margarete și mai apoi o să mă culci într-un sicriu și mă vei înmormânta cu milă. Nu mi-a plăcut înmormântarea mea, tu ce părere ai despre organizare? Dar ups, scuze, nu ai fost prezent, erai mai preocupat de propriul tău suflet depravat și putred decât de înmormântarea fostei tale iubite.

Mă întreb, a fost suicid sau m-ai ucis tu? Încă nu am ales, dar oricare ar fi răspunsul, tu ești cauza morții mele.

Ai ucis o tânără care a iubit sincer, care a iubit dincolo de ce ziceau ceilalți, dincolo de suferințele provocate de tine, dincolo de ființa ta întunecată și prăfuită. Ai ucis o fată care ar fi putut împlini 19 ani fericită, dar tu nu ai fost în stare să sufli viață, pentru că tot ce ai putut face a fost să te uiți la tine.

Păcat că nu m-ai văzut când am închis ochii, deși nici nu mai știu dacă i-am închis eu vreodată.

Efectul de cad-frunzele-toamna-vine-tristețea s-a activat.

Dacă eu am rămas singură, nu sper decât că tu ești împlinit sufletește, măcar odată uită-te la tine în suflet, privește-te și răspunde-ți, ești cu adevărat fericit pentru că m-ai ucis?

-cu niciun fel de dragoste, cu lipsă de căldură și deloc de fericire, k.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s